Europallet palletranden

Europallet palletranden

Europallet palletranden bieden een handige oplossing voor het opslaan en/of vervoeren van bijv. compacte goederen of losse spullen. De europallet palletranden passen precies om de europallet. Door meerdere palletranden op elkaar te plaatsen, kun je een afgesloten pallet maken waar je goederen in kunt plaatsen. Door de flexibele indeling van de palletranden is het mogelijk de hoogte van de dichte pallet naar wenst te maken. De europallet palletranden zijn inklapbaar en zijn daarom gemakkelijk te vervoeren stallen.

Palletranden bieden meer voordelen

De europallet randen zijn gemaakt voor de europallet of voor pallets met de afmeting 80×120 cm. In een sterk wisselde productieklimaat kan het voor bedrijven handig zijn om de europallet flexibel in te zetten. In de landbouw wordt er vaak gebruik gemaakt van de palletbozen. Deze zijn meestal duur in aanschaf en staan vaak in de weg wanneer ze niet meer nodig zijn. Door de combinatie van palletranden en europallets bestaat de mogelijkheid om palletbozen te maken van de huidje pallets. Heb je de boxen niet meer nodig, dan haal je de palletranden af van de europallet.

Kostenbesparend

De palletranden zijn in dit geval kostenbesparend Zo hoef je niet voor elke taak een aparte hulpmiddel te gebruiken, maar je combineert de aanwezige europallet en palletranden en je maakt er een palletbox van.

Palletranden gebruikt

De gebruikte palletranden zijn prima te gebruiken. Let wel goed op dat de palletranden niet beschadigd of dat de scharnieren niet kromgetrokken zijn. Beschadigde palletranden zijn minder vertrouwd voor uw transport. Daarnaast is het belangrijk dat de scharnieren van de palletranden goed sluiten. Dit is belangrijk voor de stabiliteit van de constructie. De meeste europallet palletranden zijn Hitte Behandeld. Is dit een vereiste, vraag dan extra om.