Europallets kopen

Europallets kopen

Europallets kopen kan soms lastig zijn, want waar let je allemaal op bij het kopen van een europallet en waarom verschillen de prijzen van deze pallet? Er zijn een aantal essentiële factoren waar je als koper op moet letten.

  • Hoe zwaar is uw lading?
  • Welke afmeting komt er op de pallet?
  • Ga je de europallet blijven hergebruiken?
  • Mag het ook een gebruikte pallet zijn?

Europallet 1e en 2e keus

Er bestaan twee soorten gebruikte Europallets. De 1e keus en 2e keus gebruikte europallet.

1e keus pallets
De A-keus pallets zijn zo goed als nieuw. Deze goedkope pallets zijn enkele malen gebruikt en vertonen lichte gebruikssporen.

2e keus pallets
De B-keus pallets zijn regelmatig gebruikt geweest, bevatten duidelijke gebruikerssporen en kunnen hier en daar zichtbare mankementen bevatten. Deze pallet voldoet wel aan de eisen om goederen mee te transporteren of op te slaan.

Europallet A-keus

Gebruikt 1e keus
Zo goed als nieuw
80×120 cm
14,5 cm hoog
1500 kg draagkracht
Lichte gebruikssporen
Vierweg insteek

Europallet B-keus

Gebruikt 2e keus
Duidelijke gebruikssporen
80×120 cm
14,5 cm hoog
1500 kg draagkracht
Vierweg insteek

Met welke europallet kunnen wij u helpen?

Bent u opzoek naar gebruikte europallets tegen scherp tarief? Pallet Spoed biedt haar klanten alleen goedgekeurde gebruikte europallets aan. Dit wil zeggen dat de gebruikte pallets aan dezelfde eisen voldoen als wat u van de nieuwe pallet kunt verwachten. Dit geldt voor de gebruikte europallet A-keus en voor de europallet B-keus.

Geen transportkosten!

Bij palletspoed hanteren wij vaste prijzen. Zo bent u direct op de hoogte van de kosten van uw pallets en kunt u onze prijzen vergelijken met andere aanbieders. Alhoewel de prijs niet de aller belangrijkste factor is, begrijpen wij heel goed dat u zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn met de aanschaf van uw pallets. Daarom betaalt u bij ons in sommige gevallen absoluut geen transportkosten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten uitstekend geholpen worden met hun pallets. Hierbij letten wij ook goed op de behoefte van onze klanten door te vragen naar het doel van de benodigde pallets. Worden de pallets voor de opslag of transport van bijv. levensmiddelen, dan vinden wij het belangrijk de klant te voorzien van schone en droge pallets die niet stinken. Goed geregeld toch!

Waarom koopt u bij ons?

Geen transportkosten!

Scherpe prijzen

Binnen 2-3 dagen geleverd

Wij geven om onze klanten

Vraag over de europallet?

De waardering van www.palletspoed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 45 reviews.