Over ons

Al uw pallets direct online te bestellen.

PALLET SPOED is een palletleverancier die met spoed pallets levert aan de zakelijke markt.
Door wisselende marktvraag  kunnen bedrijven een onverwachte tekort komen aan pallets. Voor deze bedrijven
ontnemen we graag de zorgen door met spoed de benodigde pallets op de gewenste plaats te leveren. Zo kan uw bedrijf ongestoord het werk voortzetten, terwijl wij al uw palletvoorraad met spoed verzorgen. We vinden het belangrijk dat
onze klanten de juiste prijs-kwaliteitsverhouding ontvangen. Door gemaakte afspraken met verscheidene 
partners kunnen wij onze klanten voorzien van een scherpe en een eerlijke prijs.

Particulieren
Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. De pallets kunnen gebruikt worden voor b.v. het maken van een zelfgemaakt bed of loungebank. Onze medewerkers helpen u graag bij het draagwerk van de pallets. Zo staat u er niet alleen voor. 

                                                        
PALLET SPOED hecht veel waarde aan het milieu en werkt nauw samen met gecertificeerde partners
die zich bezig houden met recycling van hout en eerlijke grondstoffen. 
 

Betaalmogelijkheden
Bij Pallet Spoed kunt u als klant gebruik maken van de meest betrouwbare betaalmogelijkheden. Hebt u een andere voorkeur aan betaalmogelijkheden, dan horen wij dat graag. U kunt kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:
 
 • iDeal
 • PayPal
 • Bankoverschrijving
 • Op rekening(bedrijven)
 • CreditCard
 • Mister Cash(binnenkort)
 
 
Transport
Wij, van Pallet Spoed vinden het belangrijk dat onze klanten snel geholpen worden bij nood aan pallets. Dat doen wij in samenwerking met lokale transportdiensten. Op deze manier kunnen wij binnen 24 uur(spoed levering) of 48 uur(standaard levering) leveren en zijn wij niet alleen afhankelijk van eigen transport.
 
Transportkosten
Pallet Spoed hanteert een vast bedrag aan transportkosten tot 18 eenheden aan pallets, ongeacht de afstand binnen Nederland. Bij Pallet Spoed bent u direct op de hoogte van de daadwerkkelijke kosten en komt u later niet te zitten met verborgen kosten. Pallet Spoed verzorgt de levering van pallets in Nederland op twee verschillende leveringen. Spoedlevering en Standaard-levering.

Transportkosten tot 18 stuks pallets:
                 

Ontwikkelingen 
Wij zien de markt van pallets in Nederland en in andere landen langzaam veranderen. Producenten ontwikkelen nieuwe producten en bedrijven zijn efficiënter gaan nadenken over de transport van goederen. Hierbij is het belangrijk dat er transportpallets zijn die de goederen tijdens de transport goed beschermen. Pallet Spoed houdt een oog op de ontwikkeling die op de markt van pallets plaatsvindt. Daarnaast observeren wij constant de behoeften van onze klanten door in gesprek met de klant te blijven en goed te luisteren naar eventuele klachten of naar op/aanmerkingen. Wij krijgen tegenwoordig vaak de vraag naar pallets met uitwijkende vermaten. Pallet Spoed heeft deze maten helaas niet op voorraad en zal er door ons samen met de klant gekeken worden naar de mogelijkheden. Vaak betekend dit, in verband met productietijd, een langere levertijd. Staat uw pallet niet tussen de nieuwe pallets en/of gebruikte pallets in ons assortiment? of wilt u uw eigen pallets laten maken met een speciale afmeting? dan kunt u contact met ons opnemen. 

Pallets in alle soorten en maten

Pallet Spoed biedt u verschillende pallets in verschillende maten. In ons assortiment vindt u de meest voorkomende afmetingen aan pallets. Naast nieuwe pallets bieden wij u ook gebruikte pallets. De gebruikte pallets zijn uitstekende pallets die minimaal gebruikt zijn. Daarnaast worden de gebruikte pallets goed gecontroleerd voor verkoop. Zo bent u zeker van goede gebruikte pallets. Pallet Spoed probeert de behoefte van haar klanten te vervullen door kwalitatieve pallets aan te bieden tegen scherpe prijzen. Wij scheppen graag op en doen nog eens de leverkosten omlaag en de levertermijn kort. U bent dan niet alleen goedkoper uit bij Pallets Spoed, maar u bent bij spoed direct geholpen aan uw pallets. U hoeft zich geen zorgen te maken over weinig pallets tot geen pallets op uw terrein, wij leveren u graag met spoed uw benodigde pallets tegen scherpe prijzen. Wij durven ook te beweren dat wij vanaf een aantal pallets de goedkoopste zijn van Nederland. Heeft u een groot aantal pallets nodig? Bestel ze hier, want bij Pallet Spoed bent u goedkoper uit.  

Pallets voor particulieren

Zoals gezegd leveren wij onze pallets op de zakelijke markt, maar daar blijft het dus niet bij. Ook leveren wij onze diensten aan particulieren! Een pallet kan een zeer solide ondergrond bieden om een matras op te plaatsen. Het kan ook bijvoorbeeld fungeren als kast of tafel. Er zijn veel mensen die kiezen voor pallets als ondergrond voor een matras. Een fundament is belangrijk en de pallet kan een zeer solide fundament vormen. Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het bestellen van pallets bij Pallet Spoed die wij graag even met u door zouden nemen. Ten eerste kunt u natuurlijk rekenen op een super snelle service. Dat betekent dat u altijd binnen 24 uur uw bestelling geleverd krijgt. Wij rekenen een vast bedrag aan verzendkosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en zult u niet voor verassingen komen te staan. Dat is wel zo prettig. Het voordeel van en aankoop doen bij ons webwinkel is ook dat u dit op ieder moment van de dag kunt doen. Wij zijn zeer flexibel en leveren uw bestelling altijd zo snel mogelijk. Wij zorgen voor een zeer snelle levering. Wij helpen een grote groep mensen aan de beste materialen en leveren onze diensten door heel Nederland. Veel bedrijven dingen u al voor en kozen voor onze producten. Kies voor:

 • een super snelle levering van uw bestelling
 • een zeer scherpe prijs en kwaliteit verhouding
 • leveringen zonder verborgen kosten
 • Levering tot aan de deur(begane verdieping) 
 • de beste materialen voor bedrijven en particulieren
 • een overzichtelijke webwinkel waar u kunt bestellen