Gebruikte pallets

Gebruikte pallets kopen

Gebruikte pallets voldoen meestal aan de hoge kwaliteitseisen van EPAL, zijn voordelig geprijsd en worden bovendien binnen 2-3 dagen geleverd. Wanneer u de pallets eerder nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze spoedservice. De pallets worden dan binnen 24 uur bij u bezorgd.

  • Gebruikte pallets kopen vanaf  € 3,88
  • Geen transportkosten
  • A-keus en B-keus pallets
  • Spoedlevering binnen 24 uur (op aanvraag)
  • Kwaliteit zonder schade.

A-keus of B-keus pallets kopen

Pallet Spoed heeft twee soorten gebruikte pallets: A-keus en B-keus. Omdat deze pallets gebruikt zijn, worden ze eerst uitgebreid gecheckt zodat u verzekerd bent van kwalitatief hoge pallets.

A-keus pallets

De A-keus pallets zijn zo goed als nieuw. Deze goedkopere pallets zijn minimaal gebruikt en bevatten lichte tot geen gebruikssporen.

B-keus pallets

De B-keus pallets zijn veelvoudig gebruikt, Zijn donker van kleur, bevatten duidelijke sporen van slijtage en gaan niet zo lang meer mee, maar zijn wel goed recyclebaar.

Verschillende maten gebruikte pallets

Onze gebruikte europallets, blokpallets en de overige pallets zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

Soort gebruikte pallet

Maten

Gebruikte europallets 80 x 120 cm
Gebruikte blokpallets 80 x 100 cm – 80 x 120 cm – 100 x 100 cm – 100 x 120 cm – 110 x 110 cm – 120 x 120 cm
Gebruikte overige pallets 60 x 80 cm – 80 x 80 xm – 80 x 120 cm – 1010 x 1220 mm.

Gebruikte pallets nodig?

Bent u opzoek naar gebruikte pallets? Bekijk ons aanbod aan gebruikte pallets. Pallet Spoed biedt alleen goedgekeurde gebruikte pallets aan. Dit geldt voor de gebruikte euro pallets alsmede voor de overige gebruikte pallets.

Zit uw pallet niet tussen? laat ons via een e-mail weten welke pallets u nodig hebt, en dan zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Naast de gebruikte pallets kunt u ook de nieuwe pallets op onze webshop vinden. Deze zijn schoner en bevatten geen gebruikssporen en gaan bovendien veel langer mee dan gebruikte pallets.

Kwalitatieve gebruikte pallets 

Pallet Spoed draagt extra zorg bij aan bedrijven die met spoed pallets nodig hebben. Bedrijven kunnen hun pallets snel en goedkoop bij ons online bestellen. In onze webshop zijn er diverse pallets te vinden. Vooral de gebruikte pallets zijn bij ons scherp geprijsd te verkrijgen. De scherpe tarieven van de pallets zijn te danken aan de recycling van gebruikte pallets. Bedrijven danken hun pallets af, deze worden vervolgens gerepareerd en worden verkocht aan een andere eindverkoper. Op deze manier worden de pallets vaker ingezet en gaan langer mee. Hierdoor zullen er minder nieuwe pallets geproduceerd worden. De gebruikte pallets zijn goed inzetbaar en zijn goedkoper in aanschaf. 

Aan het juiste adres bij Pallet Spoed

Bij palletspoed hanteren wij vaste prijzen. Zo bent u direct op de hoogte van de kosten van uw pallets en kunt u onze prijzen vergelijken met andere aanbieders. Alhoewel de prijs niet de belangrijkste factor is, begrijpen wij heel goed dat u zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn met de aanschaf van uw pallets. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten uitstekend geholpen worden met hun pallets. Hierbij letten wij goed op de behoefte van onze klanten door te vragen naar de intentie van de benodigde pallets. Is het bijvoorbeeld zo dat de klant levensmiddel op pallets wil gaan plaatsen, dan is het belangrijk de klant te voorzien van schone en droge pallets die schoon ruiken.

Gebruikte pallets direct beschikbaar

Wij bieden daarnaast onze klanten de zekerheid om met spoed de benodigde pallets te leveren. Afspraak is een afspraak. Naast onze scherp geprijsde pallets bieden wij onze klanten zeer lage leverkosten  of in bepaalde gevallen GRATIS transport aan. Zo bespaard u een hoop. Uw voordelen op een rij;

  • Webwinkel met prijs-vermelding om direct op de hoogte te zijn van de kosten.
  • Meest gangbare pallets direct verkrijgbaar.
  • Wij bieden onze klanten scherp tarief en hanteren zeer lage leverkosten binnen Nederland.
  • Wij bieden onze klanten een luisterend oor.
  • Wij houden ons sterk aan de gemaakte afspraak met onze klant.

Meer informatie over gebruikte pallets?