Gratis pallets

Gratis pallets aanvragen

Wij ontvangen regelmatig aanvragen voor gratis pallets van leuke mensen die iets moois van pallets willen maken. Vanzelfsprekend kunnen wij als bedrijf onze handel niet gratis wegdoen. Maar wat we wel kunnen doen is, oude pallets of kapotte pallets een tweede leven geven.

Hoe gratis pallets aan te vragen?

Afgedankte pallets die nog te repareren zijn kunnen door jou, middels het formulier hiernaast, aangevraagd worden. Deze pallets kunnen afkomstig zijn uit verschillende sectoren. Het idee is dat we jou op de hoogte stellen als er pallets beschikbaar zijn zodat je zelf contact opneemt met degene die de pallets aanbiedt. Wij hopen hiermee dat oude pallets nog goed benut kunnen worden en niet op straat bij het afval belanden.

Heb je zelfs pallets die je gratis wilt weggeven?

Heb je pallets liggen die achtergelaten zijn door bijv. de transporteur van uw goederen? Het wegbrengen kost meestal veel gedoe. Je kunt iemand anders er mee blij maken. Vul het formulier hiernaast in en laat het ons weten. Een andere kanaal waarop je gemakkelijk je pallets gratis kunt aanbieden is op Facebook (Gratis pallets aangeboden)