Leveringskosten pallets 

Verzending
Wij, van Pallet Spoed vinden het belangrijk dat onze klanten snel geholpen worden bij nood aan pallets. Dat doen wij door middel van de fijne samenwerking die wij hebben met lokale transporteurs. Op deze manier kunnen wij binnen 24 uur(spoed levering) of 48 uur(standaard levering) leveren en zijn wij niet alleen afhankelijk van eigen transport. Wij leveren regelmatig houten pallets en Euro pallets in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Zwolle, Groningen, Nijmegen, Breda, etc. 

         
Verzendkosten
Pallet Spoed hanteert een vast bedrag aan verzendkosten voor alle pallets, ongeacht de afstand binnen Nederland. Bij Pallet Spoed bent u direct op de hoogte van alle kosten en komt u later niet te zitten met verborgen kosten. Pallet Spoed verzorgt de levering van pallets in Nederland op twee verschillende manieren. Spoedlevering en Standaard-levering.

Vaste leverkosten tot 18 eenheden pallets:


                 
 

Leverdagen

De pallets worden tijdens werkdagen geleverd van maandag t/m vrijdag. Levering binnen 24 uur is dan binnen één werkdag en levering binnen 48 uur is dan binnen twee werkdagen. Wij kunnen in sommige gevallen ook op zaterdag en zondag leveren. Hiervoor kunt u eerst contact met ons team opnemen. Bestellingen bestaand uit nieuwe en/of gebruikte pallets, die op zaterdag en/of zondag geleverd moeten worden, dienen twee werkdagen voor het weekend ( uiterlijk donderdag) geplaatst te worden.
Zo hebben wij voldoende tijd om de bestelling in de vrachtwagens te laden en de route voor te bereiden.