Pallets kopen bij Pallet Spoed

Heeft u met spoed pallets nodig? Zowel voor uw bedrijf als voor particuliergebruik bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dat wij deze zeer snel leveren, bent u ook goedkoper uit en betaalt u lage leverkosten. Wij leveren allerlei gangbare afmetingen die ideaal zijn voor het transporteren van uw goederen.

Bekijk nu ons assortiment »

Pallets

Wij werken met een spoedlevering en een standaardlevering. Wanneer u voor de spoedlevering kiest heeft u ze al binnen 24 uur binnen en betaalt u €60 aan transportkosten. De standaardlevering kost €40 en biedt u een levertijd van 48 uur. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten pallets. Ten eerste bieden we u de mogelijkheid om zowel nieuwe als gebruikte pallets te bestellen. Bovendien leveren we naast houten ook kunststof pallets, chemie pallets en opzetranden.

Uw voordeel bij Pallet Spoed.      

Ervaar de volgende voordelen wanneer u pallets koopt bij Pallet Spoed:
 
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Veilig en eenvoudig betalen met onder andere iDEAL
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Keuze uit diverse soorten pallets
  • Lage bezorgkosten
 
Het grote voordeel van onze webwinkel is dat u bij ons profiteert van een zeer snelle levering. De levertijd bedraagt namelijk slechts 24 tot 48 uur. U heeft de keuze uit een spoed- en standaardlevering waar u bij beide opties lage bezorgkosten betaalt. Hiernaast bieden we u verschillende betaalmogelijkheden. iDEAL is bijvoorbeeld een zeer betrouwbare en veilige betaalmethode die veel wordt gebruikt. Ook kunt u met PayPal of via een bankoverschrijving betalen. We leveren diverse soorten pallets in verschillende afmetingen die nieuw en gebruikt zijn. U kunt hierbij denken aan de standaard houten, maar ook die van kunststof. Doordat we met staffelprijzen werken kunt u ze kopen voor scherpe prijzen.

Bekijk onze nieuwe pallets »

Pallets kopen bij Pallet Spoed

Wanneer u op korte termijn pallets nodig heeft kunt u goed bij Pallet Spoed terecht. Binnen 1 tot 2 dagen heeft u uw bestelling al in huis. Bekijk gerust eens ons assortiment om ons totale aanbod met de exacte afmetingen te zien. Bent u op zoek naar een specifieke soort die u niet in ons aanbod ziet staan? Dan kunt u altijd eens contact met ons opnemen. Graag kijken we dan wat we voor u kunnen betekenen.

Pallets voor Export


De toepassing van gebruikte of nieuwe houten pallets kan verscheidene doeleinden hebben. Over het algemeen worden pallets ingezet om goederen te vervoeren. Het vervoeren van de goederen kan via lucht, zee of land verlopen. Belangrijk hierbij is de conditie van de pallet. De pallet moet gemakkelijk het draagvermogen van de lading aankunnen. Daarnaast moet een pallet tegen een "stootje"kunnen. Tijdens de transport kunner er wellicht opstakels plaats vinden waarbij een pallet extra gewicht opvangt. Denk hier bijvoorbeeld aan een, te scherpe bocht tijdens de transport, waarbij de belasting meer naar één kant verschuift. Voor bedrijven en organisatie is het zeer belangrijk niet te bezuinigen op goede pallets en juist te investeren in stevige betrouwbare pallets. Als bedrijf wil je je groei niet laten belemmeren door gebrek aan goede pallets.

Pallet Spoed biedt u naast stevige en betrouwbare pallets, zowel voor de import als voor de export, tevens goedgekeurde pallets aan die aan de norm voldoen van HT ISPM15. Zowel nieuwe als gebruikte pallets.

Nieuwe of gebruikte pallet?

De keus voor nieuwe of gebruikte pallets is afhankelijk van de wens van het bedrijf of organisatie. Vervoert u als bedrijf kostbare goederen die u graag veilig aan wilt laten komen, dan is het aangeraden te kiezen voor nieuwe betrouwbare pallets. Dit zegt niet direct dat gebruikte pallets onbetrouwbaar zijn. Een voordeel van een nieuwe pallet is dat deze geen gebruikssporen bevat, schoner is en veel langer meegaat dan een gebruikte pallet.

Gebruikte pallets zijn naast nieuwe pallets prima inzetbaar voor het vervoeren van goederen. Pallet Spoed biedt een breed assortiment gebruikte pallets aan. Deze pallets zijn meestal maar één keer of minimaal gebruikt. Wij bieden de klant daarom alleen goedgekeurde pallets aan. Ook de gebruikte pallets worden door ons met HT ISPM15 aangeboden. Zo hoeft u als klant geen zorgen te maken over de export van de goederen naar een verre eindbesteming. Een praktisch voordeel van de gebruikte pallets is het ruilsysteem van Pallets binnen de EU. Bedrijven hebben tijdens de levering van goederen met elkaar afgesproken lege pallets in te ruilen voor de ontvangen pallets waar de goederen op staan. In meeste gevallen gaat het om de gebruikte Europallets. Dit ruilsysteem levert een bedrijf of organisatie een kostenvoordeel op en zullen voornamelijk om deze reden vaker werken met gebruikte pallets. Dit ruilsysteem is zorgt tevens voor een beter milieu. Hierdoor worden huidige pallets hergebruikt en gerecycled waardoor er uiteindelijk minder bomen gekapt zullen gaan worden. Een win-win-situatie.   

Pallet Recycling

Er zijn hoop bedrijven in Nederland en Europa die onzorgvuldig omgaan met hun pallets. Vaak worden deze in de regen ergens op een terrein opgestapeld en er is dan geen omkijken naar. Echter is het voor bedrijven belangrijk zorgvuldig om te gaan met de gebruikte pallets. Hoe lang een bedrijf met een pallet doet, hoe laag de kosten hiervan worden.

Daarnaast kunnen bedrijven hun afgedankte pallets vaak laten recyclen of laten inruilen tegen een goed functionerende pallet. In Nederland zijn er voldoende pallet recycling bedrijven te vinden, vaak uit eigen omgeving. Hiermee kunnen bedrijven die vaak pallets inzetten voor de transport, aanzienlijk geld besparen op de totale kosten van de pallets. Pallet Spoed werkt nauw samen met pallet recycling bedrijven om afgedankte pallets een tweede leven te geven. Deze pallets worden uiteraard grondig getest en gekeurd voor verkoop. Op deze manier zal de pallet haar werkelijke draagkracht behouden.

Vierwegpallet of tweewegpallet?

De meeste pallets, ruim 90% van de nieuwe en gebruikte pallets zijn vierwegpallets. Een vierwegpallets is een pallet met vier ingangen. Op alle zijden kan men de pallet met een pompwagen of een heftruck insteken. De tweewegpallets zijn balkpallets en zijn alleen op twee zijkenaten in te steken met een pompwagen of heftruck. De balkpallets is een stevige pallet waarbij de balken aan de zijkant zorgen voor sxtra ondersteunen aan de pallet.  

Pallets als opslag voor uw goederen

Naast de handigheid van pallets als middel om goederen te transporteren zijn deze ook enorm handig als opslagmiddel in de stelling. Goederen kunnen bij binnenkomst direct met behulp van een heftruck in de stelling geplaatst worden. Door de stevigheid en comfort van de houten pallets kan men de bevoorrading op pallets efficiënt en snel naast elkaar in de stelling plaatsen. De houten pallets bieden hiervoor een geschikte oplossing voor een goede ondergrond in de stelling. Bij Pallet Spoed bent u goed verzekerd van kwalitatieve opslagpallets en ook van alle andere pallets.