Over ons

Wij zijn..

Pallets Spoed zet zich dagelijks in om klanten van de laagste prijzen te voorzien. Dit doen wij middels een sterke samenwerking met diverse partners. Onze partners bevinden zich in Nederland en beschikken over een breed assortiment aan gebruikte en nieuwe pallets. Wij weten dat u opzoek bent naar de beste prijs. Wij weten ook dat u goede en juiste pallets zoekt. Ook begrijpen wij heel goed dat u de pallets op tijd wilt ontvangen tegen zo laag mogelijke transportkosten of wellicht zonder transportkosten.

Hoe wij werken.

Door onze samenwerking met verscheidene palletproducenten en leveranciers kunnen wij prijzen met elkaar vergelijken. Wij weten welke prijs onze klanten aantrekkelijk vinden en maken een selectie van de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Naast aantrekkelijke prijzen letten wij strikt op kwaliteit en transportkosten. Onze klanten zijn direct op de hoogte van de totale prijs en staan achteraf niet voor een onaangename verrassing.

Transportkosten.

Wij begrijpen heel goed dat u de transportkosten hoog kunt ervaren. Dat vinden wij ook! Door samen te werken met verscheidene leveranciers verdeeld over het land, kunnen wij de transport samen met onze partners zo efficiënt mogelijk beheren waardoor de afstand naar uw afleveradres minimaal wordt. Daardoor kunnen er meerdere ritten met elkaar worden gecombineerd waarbij u in meeste gevallen geen transportkosten hoeft te betalen.

Daarom koopt u bij ons

Snelle levering

Wij begrijpen goed dat u de pallets snel nodig hebt. Wij doen er alles aan om uw bestelling z.s.m. te leveren. Binnen 3 dagen heeft u de pallets in huis.

Scherpe prijzen

Prijs is voor u ook heel belangrijk. Dat begrijpen wij ook heel goed. Wij werken samen met diverse nationale en internationale palletfabrieken om de beste prijs te garanderen!

Service

U zoekt een product of u heeft een vraag en wilt snel geholpen worden. Stuur ons een e-mail en wij beantwoorden op dezelfde dag!

Wat klanten over ons zeggen

Leuke weetjes

0
+
EUROPALLETS IN OMLOOP
0
+
GERECYCLEDE PALLETS PER JAAR
0
+
GEPLANTE BOMEN PER JAAR