Pallets Kopen

Pallets koopt u voordelig bij Pallet Spoed. Van nieuwe pallets tot gebruikte pallets: wij leveren ze binnen 24 uur. Naast pallets voor zakelijke doeleinden kunt u als particulier ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld palletbedden en palletloungesets. De houten pallets zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar.  Diverse afmetingen gebruikte pallets of nieuwe pallets kunt u toepassen in uw palletstelling / magazijnstelling zodat u uw bedrijfsruimte op een effeciente wijze kunt inrichten. 
 • Pallets kopen vanaf € 3,98
 • Nieuwe en gebruikte pallets
 • Binnen 48 uur geleverd
 • Spoedleveringen binnen 24 uur bezorgd

Houten pallets kopen

Bekijk nu ons assortiment »

CP pallets kopen

Bekijk nu ons assortiment »

Kunststof pallets kopen

Bekijk nu ons assortiment »

 

Vaste verzendkosten tot 18 eenheden pallets

   Tijdsduur  Transportkosten
 Standaardverzending  Binnen 48 uur geleverd  Vanaf € 40 , -
 Spoedverzending  Binnen 24 uur geleverd  Vanaf € 60 , -
 

De verschillende palletmaterialen hout-, CP- en kunststof

Pallet Spoed verkoopt de volgende soorten pallets: Om ervoor te zorgen dat u de juiste pallets heeft voor uw type transport, lichten wij de verschillende materialen kort toe.

Houten pallets

De houten pallet staat bekend om zijn hoge draagkracht en goede kwaliteit. Wanneer het gewicht op de pallet goed wordt verdeeld, heeft de pallet een draagvermogen van 2.000 kilo. Tevens is de houten pallet zeer milieuvriendelijk doordat deze eenvoudig gerecycled kan worden. Het houten pallet is zeer geschikt voor:
 • Ruilhandel
 • Internationale handel
 • Palletstelling / magazijnstelling
Gedurende deze ruilhandel of internationale handel wordt de pallet over de hele wereld vervoerd. De kans dat er levende organismen achterblijven in het hout is hierdoor groot. Om besmetting te voorkomen, worden de houten pallets behandeld volgens de ISPM 15-regeling. Dit is een hittebehandeling die ervoor zorgt dat levende organismen zich niet kunnen verspreiden via het hout.

CP Pallets

Speciaal voor de chemie-industrie is de Chemische Pallet – afgekort als de CP pallet - ontworpen. Kenmerkend voor deze houten pallets is het lichte gewicht en de gladde structuur. De pallets zijn extra glad gemaakt om ervoor te zorgen dat stof, vuil en chemische stoffen zich niet aan de pallet gaan hechten. Hierdoor zijn de pallets eenvoudig schoon te maken.

Kunststof pallets

Naast houten pallets en CP pallets verkoopt Pallet Spoed kunststof pallets. Deze palletsoort wordt veelal gebruikt voor het transport van levensmiddelen omdat:
 • Het kunststof pallet zeer licht is
 • De pallet vet- en vochtafwerend is
 • De kunststof pallets eenvoudig te reinigen en te steriliseren zijn
De kunststof pallets zijn net als de houten pallets verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
 • 80 x 120 cm
 • 110 x 110 cm
 • 100 x 120 cm
De pallets zijn zowel nieuw als gebruikt te koop bij Pallet Spoed.
Mirjam van Geenen
‘Super snelle levering en er werd ook nog rekening gehouden met wanneer het mij qua tijd uitkwam. Alles werd keurig neergezet. Top!’
Jikke
‘Top service! Snel bezorgd, goed contact en de pallets zijn zelfs helemaal naar boven gedragen (4 hoog). Zeker een aanrader!’
Martin
‘Palletbed via de site. Snelle levering en makkelijk betalen. Pallets zien er goed uit en komen overeen met de foto’s.’

Pallets kopen ter decoratie: palletbedden en palletloungesets

U ziet ze ongetwijfeld steeds vaker voorbijkomen op sociale kanalen zoals Pinterest en Instagram: de bedden en loungesets gemaakt van pallets. Maak uw eigen loungebank of bed met onze europallets.

Palletbedden

Met slechts tien nieuwe of gebruikte pallets maakt u van uw bed een echte eyecatcher. De pallets worden door ons geleverd in de unieke houten kleur. Wanneer u uw bed liever een kleurtje wilt geven, kan dit eenvoudig met een likje verf.

palletbed

Palletloungesets

Ga voor een industriële look met een palletloungebank. Met slechts acht pallets maakt u al een loungebank. Kleed de bank vervolgens aan met bijvoorbeeld een paar comfortabele kussens en een zacht plaid.

pallet lounge set
 

Meer informatie over pallets kopen bij Pallet Spoed

Wilt u meer informatie over de houten-, CP- of kunststofpallets? Neem contact op via ons contactformulier of bel ons.

Pallet Spoed

T: 032 032 0002
E: info@palletspoed.nl

 
Het aanbod in onze webwinkel is erg uitgebreid:
 • Nieuwe pallets
 • Gebruikte pallets
 • Houten pallets
 • Kunststof pallets
 • Chemie pallets
 • Opzetranden pallets
Bij ons kunt u verschillende pallets kopen die we in diverse afmetingen en in allerlei aantallen leveren. We werken met staffelprijzen. Dit betekent dat hoe meer u er bestelt, hoe goedkoper de prijs per stuk wordt.

Nieuwe pallets

Wat betreft de nieuwe pallets leveren wij onder andere de standaard euro pallets met een afmeting van 80x120 centimeter. Daarnaast hebben we blokpallets in ons assortiment in de afmetingen 100x100, 100x120 en 120x120. Tot slot bieden we u een aantal eenmalige pallets en een display pallet.

Gebruikte pallets

Naast de nieuwe pallets leveren wij bovendien gebruikte pallets tegen scherpe prijzen. Deze voldoen aan dezelfde eisen als de nieuwe pallets, omdat deze zijn goedgekeurd. Ook hierbij kunt u terecht voor verschillende stuks en afmetingen.

Waarom pallets kopen bij Pallet Spoed?

Wij vinden het belangrijk om onze klanten snel te kunnen helpen wanneer ze pallets nodig hebben. Door samen te werken met lokale transportdiensten is het mogelijk om uw bestelling al binnen 24 uur te leveren. Bovendien profiteert u bij ons van aantrekkelijke prijzen en lage bezorgkosten. U kunt veilig, snel en gemakkelijk met iDEAL betalen, met PayPal of via een bankoverschrijving. We bieden u deze diverse betaalmethodes om het u zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bekijk onze nieuwe pallets »

Pallets Kopen voor meubels.

Ook bij Pallet Spoed kunt u terecht voor al uw benodigde pallets voor het maken van eigen meubels. De pallets zijn te verkrijgen in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kunt u uw eigen meubel ontwerpen met nieuwe of gebruikte pallets. Wij merken steeds de behoefte naar het maken van meubels van pallets. Op onze pagina Doe-het-zelf-met pallets kunt u een aantal voorbeelden zien van bedden en loungesets gemaakt van pallets.


Bekijk ons assortiment

Bent u benieuwd naar onze pallets? Bekijk dan direct eens ons assortiment. Pallets kopen doet u heel makkelijk online bij Pallet Spoed. Geef uw gewenste bestelhoeveelheid aan en betaal veilig met iDEAL. Binnen 24 tot 48 uur heeft u uw bestelling al in huis.

Leverkosten 

Bij Pallet Spoed hanteren wij vaste leverkosten tot 18 stukks pallets aan het leveren van pallets binnen Nederland. Wij rekenen €40 voor een standaard levering binnen 2 werkdagen en €60 voor een spoedlevering binnen 1 werkdag. Wij willen hiermee de klant direct op de hoogte brengen van de totale som aan kosten van de benodigde pallets. De overige palletleveranciers in Nederland hanteren vaak hoge en variabele- leverkosten. Door routes efficiënt met elkaar af te stemmen, kunnen wij de leverkosten voor onze klanten goed drukken. Zo kunt u als klant onnodige kosten besparen. Meer informatie over onze leverkosten vindt u op  op de pagina verzendkosten

Betaalmogelijkheden

Bij Pallet Spoed kunt u kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden tijdens het bestellen van uw pallets. Zo kunt u kiezen uit iDeal, Paypall, Op rekening, Creditcard en bankoverschrijving. De betaling vindt plaatst binnen omgeleid beveiligd verkeer. 

Pallets aanschaffen?

Pallets zijn een onmisbaar middel bij transport of opslag van goederen. In Europa worden de goederen meestal in m.bv. vrachtwagens op hun eindbestemming geleverd. Om het laad- en losproces te vergemakkelijken worden de goederen op diverse pallets geplaatst en deze vervolgens met een heftruck of pompwagen vervoerd. Pallets zijn om deze en andere redenen onmisbaar tijdens het transportproces, maar welke pallets zijn er nou allemaal? en welke is geschikt voor welke klus? Deze en andere vragen zijn voor veel bedrijven relevant bij het kunnen kiezen van de juiste pallet. Wij zullen hier een antwoord op proberen te geven.

Welke pallets zijn er allemaal?

Pallets zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten. De meest gebruikte pallets zijn de houten pallets, kunststof pallets en de kartonnen pallets. Deze drie soorten pallets hebben allen verschillende afmetingen en verschillende kwaliteit. Van de drie genoemde soorten is de houten pallet die het meest gebruikt wordt. De houten pallets hebben het voordeel gemakkelijk gerecycled te worden. Onder de houten pallets valt de zeer bekende pallet de Europallet. Deze pallet met de afmeting 80 x 120 cm kan gemakkelijk een draagvermogen aan van 1500 kg. Daarnaast valt deze pallet onder het ruilsysteem waarbij leveranciers en producenten onderling de pallets tijdens het transportproces met elkaar kunnen afwisselen. De houten pallet is in vergelijking met de kuststofpallet en de kartonnenpallet zwaarden in gewicht. Deze pallet is zowel nieuw als gebruikt te gebruiken. 

Kuststof pallets

De kuststofpallets zijn in vergelijking met de houtenpallets een stuk lichter in gewicht. Deze pallets zijn als alle andere pallets in diverse afmetingen te verkrijgen. Een nadeel van de kunststof pallets is dat deze na schade vaak niet meer te repareren is. De kunststof pallet gaat in vergelijking met de houten pallet langer mee, maar omdat de houten pallets altijd wel te repareren is, gaat de kuststof relatief korter mee. 

De kuststof pallet wordt meestal in de levensmiddelenmarkt gebruikt waar hygiëne enorm belangrijk is. De kunststofpallet heeft, in vergelijking tot andere pallets, de functie bacteriën af te weren en zijn bovendien makkelijker te reinigen. De kunststof is in verschillende afmetingen verkrijgbaar en is tevens zowel nieuw als gebruikt te verkrijgen. 

Kartonnen pallets

De kartonnen pallets zijn nog een onderschatte pallets binnen de trasportwereld, maar zijn opkomend en worden meer en meer in gebruik genomen. De kartonnen pallets bestaan geheel uit karton en worden meestal gebruikt als middel om lichte goederen op te slaan of mee te vervoeren. De kartonnenpallets zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en zijn door de makkelijke recycling zeer milieuvriendelijk. Deze pallets zijn volop in ontwikkeling en zullen binnenkort steeds meer draagvermogen aankunnen waarvan de toepassing van de kartonnenpallets zal toenemen. De pallets kunnen voorzien worden van een naam, logo of kleur. Een nadeel van de kartonnenpallet is dat deze minder vochtbestendig en om deze reden droog bewaard dient te worden. Een ander nadeel is dat karton sneller brand vat en om deze reden de kartonnenpallets in sommige plaatsen niet gewenst kunnen zijn.    

Welke pallet is van toepassing?

Afhankelijk van de functie van de pallet kan er gekozen worden voor de juiste pallet. Werkt men veel met ruil-pallets en zware ladingen waarbij de schade op de pallets aanzienlijk groot is? dan is het verstandig om te kiezen voor de houten pallet. De houten pallets kunnen veel dragen en zijn in geval met schade makkelijker te herstellen. Werkt men veel met levensmiddelen en zuivel, dan is de kunststof pallet de juiste optie. Deze pallet houdt geen bacterie vast en is gemakkelijk te reinigen. Zit men in de transport of opslag van lichtere goederen, dan is het hier verstandig om kartonnen pallets te gebruiken. Deze zijn vaak goedkoper in aanschaf, gebruiksvriendelijker voor het personeel(lichtgewicht) en bovendien zeer milieuvriendelijk.