Slimme pallet voorziet bedrijven van data

slimme pallet

Slimme pallet voorziet bedrijven van data

Slimme pallet voorziet bedrijven van relevante data

Slimme pallet transport is voor veel bedrijven onmisbaar. Het is een effectieve manier van transport van goederen. Wat gebeurt er nou eigenlijk met de goederen tijdens de transport en hoe zorg je ervoor dat de goederen veilig en op tijd aankomen op het eindpunt. Deze en andere vragen zijn essentieel voor veel bedrijven.

Smart pallet

Onlangs is er een slimme pallet ontwikkeld door IML en EPAL. Deze slimme pallet is voorzien van een tag. Deze geeft informatie door over de locatie, transportbewegingen en temperatuur. Zeer handig voor bedrijven die graag willen weten of hun transport goed aankomt en ook op de juiste manier goed arriveert. Voor bedrijven die bijv. met houdbare producten werken is dit ideaal.

Geen derving

Het komt regelmatig voor dat pallets verdwijnen tijdens de transport. De sticker is ervan af, pallet is door een fout niet ingescand of erger, de pallet met waardevolle spullen is verdwenen. Met het gebruik van de slimme pallet kan je als bedrijf zien waar de pallet zich bevindt.

Op tijd

Een ander belangrijk voordeel van de slimme pallet is dat zowel de verzender als de ontvanger precies kan zien wanneer de pallet arriveert. de ontvanger kan op daardoor alle werkzaamheden effectief inplannen.

Wat kan de slimme pallet nog meer?

Naast informatie over de locatie verschaft de waterdichte sensor hellingen en schokken. Heel handig wanneer bedrijven schadegevoelige goederen transporteren. Alle updates worden automatisch doorgegeven.  Is zo een slimme pallet ook iets voor u? laat het ons middels een reactie weten.

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De waardering van www.palletspoed.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 45 reviews.